imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Filtrează mesajele primite pe iPhone


Aplicația Messages îți permite să filtrezi mesajele primite pe iMessages de la numere necunoscute. Sa vedem cum funcționează.

În prezent, niciunul dintre serviciile de mesagerie nu funcționează destul de bine pentru mine și încă am tendința de a folosi iMessage. Poate părea prea simplu, însă conține multe setări ascunse care îți fac viața mai ușoară. Filtrarea mesajelor este doar una dintre aceste setări. Aceasta permite telefonului să grupeze mesajele de la numere necunoscute sau de pe contul de iCloud într-o filă nouă.

Singura problemă este că nu poate filtra mesajele text de la numere necunoscute, care ar putea fi cu adevărat utile pentru codurile de activare și pentru mesajele primite de la furnizorul de servicii de telecomunicații. Dar pentru cei care folosesc în mod regulat iMessage este o soluție foarte confortabilă. Partea bună e că funcționează la fel ca filtrul Messenger: mesajele de la expeditori necunoscuți trebuie aprobate.

Pentru a activa filtrarea, trebuie să intri în Setări și să derulezi până la Mesaje. În partea de jos a listei vei vedea filtrul Mesaje Necunoscute și tot ce trebuie să faci este să activați funcția. Când revii în aplicația Messages, în partea de sus vor fi disponibile două opțiuni: Contacte & SMS și Expeditori Necunoscuți.

iPhone XS unicredit
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.