imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Filmul lui Dwayne Johnson cu Siri a fost publicat


The Rock a venit, a văzut și învins. Cel mai sexy, cel mai nebun film din lume a ajuns să fie puțin mai scurt decât ne-am fi așteptat, dar Johnson și-a ținut cu siguranță cuvântul atunci când vine vorba de lucruri nebunești.

Nu te va mai ținem în suspens, iată The Rock x Siri: Dominate The Day:

https://youtu.be/ufBLI6bB9sg

Probabil The Verge a descris cel mai bine diferența pe care o puteți simți între “filmul” anunțat mai devreme și “reclama” pe care am văzut-o:

Într-o lume nebună, unde orice mediocritate este anunțată ca fiind “incredibilă”, “imensă”, sau “cel mai nebunesc lucru văzut vreodată”, un singur om este suficient de curajos să anunțe o reclamă de 3 minute și 45 de secunde, pentru asistentul vocal Apple, ca film .“ Acel om este Dwayne Johnson.

Bine, nu putem să ne supărăm pe Dwayne Johnson (sau nu avem curajul), dar ne-am așteptat, după anunțul său, să avem de-a face cu un film de 3 ore, care a fost realizat cu bugetul unui blockbuster. Până la urmă nu contează cu adevărat, avem încă una dintre cele mai creative reclame Apple, care într-adevăr nu duce lipsă de nebunie, în sensul Dwayne Johnson al cuvântului.

Povestea se bazează pe acel gag bine-cunoscut, cu care s-ar putea să fiți familiarizați din oricare dintre filmele lui Dwayne Johnson: ce se întâmplă atunci când îl mâniați pe The Rock. În prima scenă, Johnson își tunde bonsaiul în timp ce repetă replicile următorului film în care va salva lumea, în timp ce este ras în cap, în timp ce își face exercițiile în timp ce are alte 25 de lucruri de făcut în acea zi. Atunci e momentul când un reporter de la televizor îl enervează spunând că actorul nu mai are timp să facă și alte lucruri pe lângă cele pe care le face deja. De aici începe totul …

Doar pentru a contrazice această frază evidentă neadevărată, el se dezlănțuie: deturnează un avion, pictează Capela Sixtină, participă la un spectacol de modă, creează un fel de mâncare demn de stale Michelin, dă un super concert tradițional chinezesc, merge în spațiu pentru a face un selfie; reușește să se întoarcă la timp pentru a putea omorâ extratereștrii care atacă Pământul și să spună replicile pe care le practica mai devreme. Ceea ce putem afla din acest video este că nu ar fi putut să o facă toate acestea fără ajutorul dezinteresat al lui Siri.

Cea mai bună parte este aceea când zboară în spațiu și spune că speră că nu va provoca o eclipsă. V-ați prins? Pentru că el este The Rock.

iPhoneXR
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.