imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Filmările Apple Park realizate în luna mai


Videoclipurile Apple Park din luna mai au fost realizate într-o zi frumoasă și însorită. Aceste filmări arată că 90% din spații sunt pregătite pentru a fi ocupate. Tim Cook și ceilalți vor putea începe în curând să-și împacheteze lucrurile pentru a se muta în acest nou sediu frumos.

Am putut vedea luna trecuta imaginile spațiilor din interior și deși generoasele spații deschise sunt încă nemobilate, majoritatea spațiilor de birouri sunt pregătite pentru mutare. În fiecare săptămână numărul muncitorilor care lucrează în campusului Apple se micșorează, dar este, de asemenea, destul de evident că mai sunt încă unele lucruri de făcut. Unii copaci sunt deja plantați și probabil vor mai fi plantați câțiva alții. Plantarea copacilor, crescuți local de altfel, pare să fie un proiect care va dura toată vara.

Încă nu există informații despre interiorul Steve Jobs Theater, iar din exterior nu pare că lucrările ar avansa. Încă nu știm când va putea avea loc aici prima prezentare, pentru că în această sală, capabilă să găzduiască 1000 de persoane, vor avea loc viitoarele prezentări Apple. Instalarea panourilor solare pe acoperișurile clădirilor din Apple Park, care va opera integral pe bază de energie regenerabilă, este finalizată.

Probabil, de îndată ce lucrările de peisagistică vor avansa mai mult, după ce vor mai dispărea din echipamentele de construcție, angajații vor putea să înceapă să se mute în noile spații de birouri. Probabil că procesul mutării nu va începe în timpul ultimelor etape ale dezvoltării noului iPhone, așa că probabil vor începe relocarea la mijlocul, sau sfârșitul verii.

Apple Park-ul va fi probabil cea mai importantă moștenire a lui Steve Jobs. A lui a fost ideea construirii acestui complex capabil să găzduiască 12.000 de angajați. Tim Cook, CEO-ul Apple, precum și Jony Ive, designerul șef amintesc de munca lui Steve în acest fel:

Viziunea lui Steve pentru Apple sa întins cu mult peste timpul pe care l-a petrecut cu noi. El și-a dorit ca Apple Park să fie centrul inovației pentru generațiile viitoare. Spațiile de lucru și parcurile din complex sunt concepute pentru a inspira echipa noastră și pentru beneficiul mediului înconjurător. Am realizat una dintre cele mai eficiente clădiri din lume, iar campusul va funcționa în totalitate folosind energie regenerabilă. … Steve a investit foarte multă energie pentru crearea și sprijinul mediilor creative.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.