imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Fetch! o aplicație care recunoaște rasele canine


Cei de la Microsoft au lansat o aplicație pentru iOS care pe baza unei poze a unui câine îți poate oferi informații despre rasa acestuia.

În descrierea din iTunes a aplicației ei notează:

Fetch! un proiect Microsoft Garage, recunoaște câinii și îi clasifică în funcție de rasa lor.

Am inclus de asemenea, doar pentru distracție, un mod în care poți afla ce “rasă” ești tu sau prietenii tăi.

Există de asemenea o colecție extensivă de rase care conține informații precum caracterul, dimensiunea, blana și în ce tip de familie se potrivește cel mai bine fiecare.

Acesta este tipul de aplicație pe care este distractiv să o ai atunci când ești cu prietenii. Vă veți distra unii pe seama altora, comparând rasele cu care semănați, iar apoi postând pozele în care ați fost etichetați.

În plus, față de cele menționate de cei de la Microsoft în pagina aplicației, ar mai fi de adăugat faptul că este o aplicație cu care vă puteți distra foarte bine și împreună cu copii, fiind în același timp și educativă. Pe baza unor poze de bună calitate chiar funcționează bine, noi am testat-o cu poza unui Beagle și a identificat corect rasa. Informațiile suplimentare oferite despre rasă sunt relevante conținând și o mică istorie a rasei respective. Chiar dacă nu aveți o poză cu ajutorul căreia să testați acuratețea algoritmului de identificare este foarte distractiv și educativ și doar să vă uitați la pozele ilustrative pentru fiecare rasă și să citiți informațiile disponibile despre rasa respectivă.

Image-1

Aplicația este disponibilă gratuit de aici, nu ocupă mult spațiu de stocare, aproximativ 58 MB, se poate instala pe iPhone, iPad sau iPod Touch, cerințele minime de sistem fiind iOS 8.3.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.