imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

În mod miraculos, Facebook Messenger a devenit mai bun


Nu ne-am gândit niciodată că va veni și acest moment, dar zvonurile sunt adevărate: pentru prima dată în istorie, Facebook Messenger a primit un update cu funcții utile.

Recent, am avut parte de o surpriză extraordinară. Uneori, discutăm pe chat cu acei prieteni care nu și-au instalat încă iMessage. Cu ocazia unei astfel de conversații, unul dintre colegii noștri a observat minunea, și ne-a comunicat-o și nouă.

Facebook Messenger, arătarea IT greoaie și deosebit de dezordonată a fost vindecată într-o secundă.

Pe bune, permite-ne să-ți arătăm:

Noul Facebook Messenger

Vezi? E mult mai simplu și mai transparent. Un design minimalist acceptabil (unul dintre colegi spune că e oribil), cu doar trei opțiuni în partea de jos a ecranului. Camera agasantă și noul buton de mesaje au dispărut, iar aplicația a devenit mult mai rapidă. A dispărut și opțiunea de swipe pentru efectele enervante de sclipici. Chiar și reclamele au dispărut. Și ai opțiunea de a pune întreaga aplicație pe silențios, în caz că vrei să fii notificat doar prin vibrații. Aproape că ne vine să plângem de fericire.

Însă ne-am dat seama că nu suntem cu toții le fel de norocoși. Noul look a fost anunțat la conferința F8 din Mai, dar a fost implementat abia începând cu luna septembrie. De exemplu, în biroul editorial unii colegi nu au primit încă update-ul. Așa că ai puțină răbdare, cadoul de la Facebook va ajunge și la tine.

Vorbim, cu siguranță, de un cadou foarte rar și valoros.

Vezi oferta de produse iStyle!

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.