imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Facebook își obligă o parte dintre angajați să comute la Android, aceștia preferând de fapt iPhone-ul


Chris Cox, șef de produs la Facebook, a luat hotărârea de a obliga un număr de angajați să facă trecerea de la iPhone la Android.

Nu, Facebook nu a declarat război Apple, și nici nu a hotărât să susțină doar produsele Android, ci conform spuselor lui Cox:

“Am cerut unei părți a echipei mele să treacă la Android întrucât în general dacă sunt lăsați să-și aleagă singuri dispozitivele, cei mai mulți preferă iPhone-ul”.

Acesta a motivat decizia spunând că este nevoie ca un număr substanțial de angajați să utilizeze Android-ul pentru a testa serviciile oferite de companie și pe acestă platformă. Cu peste 1,5 miliarde de utilizatori la nivel global, platforma Facebook țintește să-și lărgească prezența pe piață și o mare parte a oamenilor, mai ales cei din piețele emergente folosesc Android-ul.

Inițiativa face parte din programul “Marțea 2G”. În fiecare zi de marți angajații sunt rugați să simuleze că se află într-o rețea 2G timp de o oră și să testeze comportamentul aplicației Facebook în această situație, pentru a avea o evaluare realistă a serviciilor oferite în țările emergente.

sursa: WIRED, 9to5Mac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.