imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Facebook încearcă să vă ușureze momentele dificile din viață


Ieri cei de la Facebook au anunțat o nouă funcționalitate care să ne ajute în gestionarea relațiilor cu foștii parteneri. Cei care își vor schimba relationship statusul în single vor avea ocazia să testeze noile instrumente, care te ajută să “iei o pauză” din a mai primi noutăți despre fostul/fosta partener/parteneră fără a fi nevoie să apelezi la soluția extremă dea da unfriend sau block.
TwoPhones
Kelly Winters, product manager la Facebook nota:

Facebook este locul în care împărțiți cele mai importante momente din viața voastră, iar pentru mulți asta înseamnă și relațiile personale. Am primit multe întrebări despre opțiunile disponibile pe Facebook pentru momentul în care se încheie o relație.

Începând de astăzi testăm niște instrumente care să-i ajute pe utilizatorii, aflați în acestă situație, în a gestiona interacțiunea prin intermediul Facebook cu fostul partener după momentul despărțirii.

Astfel, postările ex-ului nu-ți vor mai apărea în News Feed. la fel și pozele, video-urile sau status update-urile. Vei avea posibilitatea de a limita accesul la postările din trecut ale persoanei respective sau chiar să te “untag” din respectivele postări.

ChangePastPosts

Vei avea posibilitatea să aplici automat noi filtre news feed-ului pentru a nu mai vedea postările fostului/fostei.InPhone_SeeLess

 

Momentan noile funcționalități sunt disponibile pentru testare doar în SUA pe aplicația pentru mobil și le vom modifica înainte de a le pune la dispoziția tuturor utilizatorilor pe baza feedbackului pe care îl vom primi. Toate aceste instrumente sunt opționale și utilizatorii vor putea să le acceseze din help center oricând.

Acestea sunt eforturi din partea noastră de a dezvolta instrumente pentru utilizatorii care trec prin momente dificile în viața lor.

InPhone_Limit

sursa: Facebook newsroom

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.