imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Facebook a adăugat funcționalitatea necesară 3D Touch în aplicația pentru iOS


Facebook a actualizat aplicația sa pentru iPhone și iPad. Ca de obicei, compania nu a anunțat și schimbările apărute în această actualizare, dar există o modificare care merită menționată. Pentru cei dintre voi care au achiziționat deja noul iPhone 6S, aplicația oferă acum funcționalitatea 3D Touch pentru shortcut-urile acesibile din pictograma aplicației.

Cu 3D Touch, utilizatorii pot lansa rapid trei comenzi, direct de pe pictograma aplicației Facebook: Mesaj nou, Încărcați o fotografie / video, și Fotografiază / Filmează. Ca de obicei, Facebook a comunicat doar că actualizează în mod constant aplicația, oferind îmbunătățiri de viteză și fiabilitate.
Rețeaua socială a actualizat recent, de asemenea, și aplicația Messenger aceasta aducând câteva modificări importante precum: funcționează acum și pe watchOS 2, oferă suport pentru multitasking pe iPad, și se integrează în căutarea Spotlight.

Puteți descărca Facebook de pe App Store acum.

sursa: 9To5Mac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.