imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Fă-ți o listă cu ”cele mai tari locuri de vizitat”


Vrei să-ți creezi o listă cu cele mai frumoase locuri din apropiere? Cu un mic truc, poți crea o listă minunată. Să vedem cum funcționează.

Probabil că toată lumea știe întrebarea principală din unele zile: unde ar trebui să luăm astăzi prânzul? Deși biroul nostru este situat în centrul orașului, este o problemă constantă pentru noi să găsim un loc unde să putem mânca ceva delicios la un preț accesibil și să ne încadrăm într-o oră. Cu ajutorul aplicațiilor de cartografiere și de navigare poți găsi cu ușurință soluția perfectă, de exemplu prin Google Maps, disponibilă și pentru iOS și Android.

Descarcă Google Maps din App Store, deschide-o și tastează o adresă, un restaurant sau muzeu, etc. Apasă pe imagine și detaliile locului din partea de jos. Aici aplicația îți oferă diferite indicații, poți apela locația respectivă, poți face o recenzie sau poți naviga pe site-ul său web. Pentru a stoca locația pe telefonul tău, atinge “Save” și vei putea organiza locațiile selectate în foldere diferite.

Le poți pune în Favorite sau le poți organiza în funcție de persoanele cu care vrei să mergi acolo. În plus, poți crea listă separată exclusiv pentru prietenii sau colegii tăi (cu care probabil vei merge la un bar), sau poți, de asemenea, selecta magazinele sau atracțiile turistice pe care le-ai putea vizita. Cel mai bun lucru este că poți chiar partaja listele complete cu oricine vrei.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.