imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
La sfârșitul lui martie, Apple ne pregătește o surpriză.

Show Time: Următorul eveniment Apple e programat pe 25 martie


Așa cum ne așteptam, Apple a trimis invitațiile pentru următorul eveniment. Acesta va avea loc pe 25 martie, începând cu ora 21 și se va axa mai mult pe servicii.

Zvonurile indicau faptul că Apple va ține primul eveniment special în ultima zi de luni din martie, la Steve Jobs Theater. Toată lumea se așteaptă la o prezentare fantastică.

Acum, invitația confirmă aceste informații, iar Tim Cook ne-a spus deja cam la ce ne putem aștepta.


Expresia show time se poate referi la viitoarele servicii. S-a zvonit că Apple News va fi un serviciu pe bază de abonament ce-ți va permite să accesezi diferite reviste la un preț fix. Desigur, acesta se va adresa mai degrabă ziarelor din Statele Unite precum Washington Post, Wall Street Journal sau New York Times. Dar nimeni nu știe exact ce alte publicații vor fi disponibile.

Dar serviciul care ar putea prezenta un interes mai mare pentru europeni e varianta Apple de Netflix. Tot ce știm până acum e că Apple a început să pregătească o gamă foarte variată de filme, seriale și showuri. În plus, la acest proiect au fost invitați o mulțime de colaboratori celebri precum Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner și J.J. Abrams.

În martie încă nu vor fi lansate și produse hardware

Desigur, fanii Apple sunt interesați în special de produse hardware. Iar 2019 ar putea fi anul lor. Potrivit unor știri recente, anul acesta va fi plin de upgrade-uri spectaculoase și noi produse. Dintre acestea, cel mai probabil vom avea parte de apariția iPad-ului generația 7 și de un nou iPad mini. Însă acestea ar putea fi trecute la categoria upgrade-uri silențioase, despre care nu se va vorbi la evenimentul de la sfârșitul lunii martie.

Noua versiune de AirPods (cu încărcare wireless) și AirPower ar putea fi lansate simultan, dar nu știm precis când.

În afară de iPhone-uri și modelele de MacBook, ne mai așteptă ca Apple să-și lanseze propriile displayuri și să realizeze update-uri la Mac Pro și iMac. De asemenea, e foarte probabil să fie prezentată și perechea de ochelari AR a companiei. Comparativ cu lansările de anul trecut, în 2019 se pare că ne vom confrunta cu un tsunami de noi dispozitive.

Evenimentul va fi distribuit live de Apple, ca de obicei. Așadar, deschide-ți calendarul și notează-ți data și ora evenimentului: 25 martie, ora 21:00.

Te-ai abona la astfel de servicii? Sau mai degrabă te-ai entuziasmat de veștile referitoare la noile produse hardware?

Vezi oferta de produse iSTYLE!

MBPVoucher900
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.