imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
WWDC

Este oficial – Evenimentul WWDC din acest an va avea loc pe 3 iunie


Apple a trimis invitațiile pentru evenimentul Keynote dedicat dezvoltatorilor din acest an. Ce noutăți va aduce conferința WWDC?

WWDC este conferința anuală Apple pentru dezvoltatori, la care sunt invitați peste 5000 de dezvoltatori din toată lumea. În general, în cadrul evenimentului este prezentată viziunea pentru viitor a companiei și noile sisteme de operare. În acest an, ne așteptăm să fie anunțate iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 și tvOS 13.

WWDC

Deși evenimentul este destinat în principal dezvoltatorilor de software, de-a lungul timpului, cei de la Apple au prezentat și diverse noutăți hardware în acest Keynote. Și, să recunoaștem, astfel de noutăți sunt mai atractive pentru fanii Apple. Noi însă nu avem așteptări mari în acest sens.

Probabil va fi prezentată o nouă versiune a Mac Pro-ului care nu a mai fost actualizat de mult, precum și un monitor 6K de la Apple. Aceste dispozitive destul de scumpe sunt destinate profesioniștilor din diferite domenii care aleg Apple.

Transmiterea prin Live Stream a evenimentului va începe la 19:00, pe 3 iunie. Rămâneți alături de noi pentru mai multe informații.

Fii mereu la curent cu cele mai noi știri din lumea Apple.

Descoperă toate ofertele iSTYLE.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.