imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Epoca întunecată a YouTube-ului a început


Parcă așteptăm de secole acest lucru și deși aproape nu mai speram că această zi va veni, iată că în sfârșit s-a întâmplat: avem Dark Theme pentru iPhone și iPad. Iată cum să activezi această opțiune.

Cei care au testat versiunea beta a Youtube se bucură de Dark Theme încă din luna ianuarie, așa că și noi l-am testat și de-abia așteptam să împărtășim experiența cu voi. Pentru că știm că și vouă vă place fundalul întunecat la fel de mult ca nouă. Aceeași funcție este disponibilă în browser pe desktop de ceva vreme. În sfârșit nu ne vor mai orbi fundalurile albe când ne folosim iPhone-ul.

Pentru a activa modul întunecat, verifică mai întâi în App Store că ai instalată cea mai nouă versiune disponibilă a aplicației. Dacă nu ai instalat-o, e momentul să faci acest lucru! Versiunea 13.08 va conține cu siguranță această opțiune. După ce ai actualizat aplicația, nu-ți rămâne decât să o deschizi. Opțiunea de a trece la un fundal întunecat ar trebui să apară într-un pop-up imediat după ce deschizi aplicația.

Dacă fereastra pop-up lipsește sau vrei să te întorci la fundalul alb, tot ce trebuie să faci este să apeși pe profilul tău din colțul din dreapta sus și să alegi Settings. Aici, opțiunea Dark Theme va fi prima afișată, așa că deplasează cursorul în direcția dorită. Modul întunecat este recomandat utilizatorilor de iPhone X pentru că îi ajută să consume mai puțină energie și este oricum mult mai confortabil pentru ochi.

http://bit.ly/2xs2qOA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.