imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ecran fără ramă și Face ID pe toate dispozitivele!


Cel puțin acesta este conceptul prezentat în acest video care vizează un viitor cu aceste idei în minte. Chiar avem nevoie ca toate aceste îmbunătățiri introduse la iPhone X, să fie adăugate fiecărui dispozitiv?

Videoclipurile concepute de CURVED / labs pot stârni imaginația tuturor. Precomenzile pentru iPhone X vor începe mâine așa că nu este de mirare de ce această ideea a apărut chiar acum: cum ar fi dacă toate celelalte dispozitive Apple ar obține un ecran fără ramă și Face ID?

Cea mai mare schimbare care ar apărea în urma introducerii ecranului fără ramă ar fi la Apple Watch. Deoarece dimensiunea acestui dispozitiv este de maxim 42mm, și nu ar fi rezonabil să-l facă mai mare, rama este practic singurul lucru pe care îl pot reduce în beneficiul ecranului. În același timp, aici, introducerea Face ID nu are prea mult sens: nu este așa complicat să introduceți codul de acces în momentul în care ridicați dispozitivul.

Pe de altă parte, randările MacBook și iMac sunt oarecum opuse în ceea ce privește Face ID-ul. Aceste produse arată uimitor în fotografii; chiar arată frumos atunci când ecranul ajunge chiar până la margini. Mai mult, ar fi chiar util dacă am putea debloca computerul cu Face ID. Să-l putem porni dintr-o singură privire.

Cu toate acestea, este această margine neagră în jurul ecranului într-adevăr deranjantă? Aceasta este o întrebare onestă, deoarece nu ne-am gândit niciodată la acea margine neagră atunci când foloseam un laptop, dar asta s-ar putea datora faptului că suntem deja obișnuiți cu ea. De asemenea, nu suntem siguri dacă dispozitivele ar avea un preț mult mai mare datorită ecranelor OLED sau nu. Asta ar putea deveni un lucru destul de dureros mai ales în cazul unui iMac de 27″.

Imaginile iPad-ului ar putea fi cele mai apropiate de realitate. Știind că Touch ID-ul a fost adăugat mai întâi iPhone-ului, și abia apoi a venit și pe iPad și pe MacBook, Face ID-ul ar putea avea același traseu.

Am ajuns și la conceptul de iPhone SE care are ecranul iPhone-ului X. În cazul în care va apărea un iPhone cu un preț mai mic, în viitorul apropiat, Apple ar putea pune în el hardware-ul pe care-l au deja la dispoziție. Deocamdată însă acest lucru pare improbabil exact aceste noi componente fiind motivul întârzierilor de producție ale iPhone-ului X.

sursa: CURVED

http://bit.ly/2xs2qOA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.