imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

E posibil să nu avem parte de apelurile de grup pe FaceTime la momentul lansării iOS 12


În nota ce însoțește cea mai recentă versiune beta, Apple a anunțat că funcția va fi disponibilă cam pe la sfârșitul toamnei.

Una dintre cele mai tari funcții ale iOS 12 – în special peste hotare – e posibilitatea de a realiza apeluri video sau audio prin FaceTime. Această funcție ne-ar da ocazia de a face apeluri-conferință cu până la 32 de participanți; iar asta e o performanță notabilă, din moment ce interfața a rămas la fel de utilă și de transparentă.

Cu toate acestea, se pare că au apărut anumite probleme, pentru că Apple a anulat funcția și a eliminat-o din versiunile beta pentru iOS și macOS și urmează să o reintroducă într-un update viitor, cam pe la sfârșitul toamnei. Ca să fim mai preciși, încă nu au eliminat-o pentru că cea de-a șaptea versiune beta a fost retrasă, dar schimbarea ar putea fi implementată imediat.

Nu au fost oferite niciun fel de motive și, sinceri să fim, nu prea înțelegem despre ce e vorba. Când am încercat funcția înainte, aceasta părea să ruleze perfect, deși nu am ajuns la limita de 32 de participanți.

Însă nu ar trebui să ne facem griji; probabil că e mai bine să se elimine acele funcții care nu merg cum trebuie, înainte de lansarea versiunii oficiale, decât să se riște pornirea unui scandal. Nu ne rămâne decât să sperăm că toamna asta înseamnă toamna asta, nu luna mai a anului viitor, cum a fost în cazul sincronizării dintre iCloud și iMessages în iOS 11…

Sursa: MacRumors

MBPVoucher900
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.