imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

E întotdeauna util să ai un iPad la îndemână


Hai să ne începem ziua din nou cu un spot publicitar de la Apple. De această dată, compania a lansat 4 videouri mai scurte, prin intermediul cărora ne arată încă o dată cât de util poate fi un iPad și cum, în anumite cazuri, este mult mai ușor de folosit decât un laptop.

Apple a urcat pe contul său de YouTube 4 spoturi publicitare, fiecare cu o durată de 15 secunde. Acestea sunt intitulate: Travel Simply, Organized Notes, Paperless Paperwork și All Your Stuff. În toate aceste clipuri iPad-ul deține rolul principal. În două video-uri în centrul atenției se află iPad Pro-ul, în timp ce în celelalte două iPad-ul Generația a 6-a lansat în această primăvară atrage toate privirile.

Mesajul este cel obișnuit: iPad-ul este un dispozitiv atât de inteligent, portabil, ușor și flexibil, încât, în anumite situații, este mult mai convenabil de folosit decât un laptop. Pentru a demonstra acest lucru Apple a apelat la exemple cum ar fi călătoriile, școala, documentele de la locul de muncă sau planificarea timpului liber. În mod evident, celor de la Apple le place să exagereze. Trebuie să recunoaștem că un bebeluș nu se va opri brusc din plâns în avion doar pentru că tu folosești un iPad.

În orice caz, putem confirma că e bine să ai la îndemână un iPad. Când Apple a lansat iPad generația a 6-a, mulți dintre colegii noștri care nu mai folosiseră niciodată un iPad au ales să investească într-un astfel de dispozitiv. Pe baza experienței noastre, putem spune că un iPad poate înlocui un laptop în multe situații.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.