imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

dubble – Fă o poză cu un necunoscut


Nu vrem să spunem că trebuie să mergi să faci un selfie cu o persoană necunoscută, ci vorbim mai degrabă de o fotografie capturată cu mai multe expuneri, care era la un moment dat ceva la modă. Tu vii cu o fotografie, iar persoana necunoscută va veni cu cealaltă.

La categoria Aplicația zilei în App Store, Apple a ales din nou o aplicație foto. Aplicația de fotografie doubble revitalizează expunerea multiplă, un vechi truc ce vine de pe vremea când fotografia analog era larg răspândită. Această tehnică presupune suprapunerea a două (sau mai multe) fotografii cu același cadru, dar cu expuneri diferite. Daci ai noroc, din îmbinarea celor două fotografii vei obține un rezultat destul de creativ. În zilele noastre, se poate obține acest efect pe cale digitală, nu mai e nevoie de film pentru asta.

probabil ți-ai dat deja seama, ai nevoie de două fotografii pentru a crea poza pe care o dorești. Doubble a venit cu o idee foarte simplă, care are de asemenea un impact pozitiv în procesul de team-building – trebuie să împarți procesul de creație cu o altă persoană. Tu trebuie să vii cu o fotografie, în timp ce alt utilizator al aplicației, ales aleatoriu de aceasta, va veni cu cealaltă fotografie.

În mare, asta e cam tot ce ar trebui să știi despre această aplicație. Designul este drăguț, e ușor de folosit, iar conceptul e cu adevărat distractiv. Încearc-o, dacă ai o afinitate pentru fotografie, mai ales că e gratuită.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.