imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Dropzone 3 – marele maestru Drag & Drop


De data asta, vom prezenta o aplicație cu adevărat simplă. Dropzone 3 face procesul de copiere a fișierelor pe Mac mult mai eficient.

Nimic nu e mai simplu decât să dai drag & drop, nu-i așa? Cu toate astea, dacă ferestrele Finder sunt deschise pe două desktop-uri complet diferite, această metodă nu e chiar atât de simplă. Însă Dropzone 3 îți vine în ajutor. În calitate de modul built-in pentru bara de meniu, această aplicație poate accesa adresa oricărui fișier cu un simplu click. Și poți adăuga la ea toate aplicațiile și fișierele.

Meniul aplicației Dropzone.

După ce ai adăugat fișierele și aplicațiile, totul devine extrem de simplu. Nu-ți rămâne de făcut decât să tragi cu mouse-ul fișierele selectate pe iconița aplicației și să le dai drumul în folderul-destinație. Asta e tot ce face această aplicație, alături de faptul că afișează orice fișier pe clipboard. O aplicație simplă, practică și cu plată unică la achiziție. Descarcă Dropzone de aici!

Află mai multe: Noua aplicație de dating de la Facebook | Lunar: aplicație pentru display extern

Vezi oferta de produse iStyle!

ipad6
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.