imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Două noi video-uri din campania “Shot on iPhone”


În cadrul campaniei “Shot on iPhone”, care are un foarte mare succes atât la public cât și la festivalurile de specialitate, au fost publicate două noi scurte video-uri care vin să puncteze calitatea camerei dispozitivului iOS.

Demarată după lansarea iPhone 6, acum doi ani, campania de publicitate a debutat cu fotografii realizate de utilizatorii de iPhone care au fost publicate pe panouri foarte mari în locuri cu vizibilitate bună din centrele marilor orașe ale lumii. Apoi au fost incluse și video-urile în această campanie. Au fost abordate stiluri și subiecte diferite de-a lungul timpului, iar acum se pare că a venit vremea clipurilor cu animale din grădina casei. Cele două noi spoturi tocmai asta surprind.

new-shot-on-iphone

Primul dintre ele, filmat de Tim W” în Tel Aviv, Israel, este un close-up care surprinde eforturile unei furnici de a căra ceea ce pare a fi o sămânță a unei plante, care este mai mare decât ea. Melodia folosită ca fundal sonor este “Work” al lui Charlotte Day Wilson.

Cel de-al doilea clip surprinde tot în close-up, dar de data aceasta și în slow motion, eforturile unei veverițe dea îndesa o alună întreagă, nedecojită, în gură. Acesta a fost filmat de Linda H” în Greater Sudbury din statul Ontario, Canada. Background-ul sonor este asigurat de această dată de melodia “Season 2 (Episode 3)” de la Glass Animals.

Ca și precedentele video-uri din campanie (cele cu un hipopotam, un câine, un pinguin, etc.) și acestea au 15 secunde. Tot ca și precedentele fotografii sau video-uri din cadrul campaniei intervenția cu text sau alte materiale de marketing este absolut minimală, se menționează doar numele campaniei “Shot on iPhone” și numele autorului clipului. Calitatea fotografiilor sau a materialului filmat vorbește de la sine nemaifiind necesară nici o completare.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.