imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Două noi reclame pentru iPhone 6s


Apple a publicat două noi reclame care promovează caracteristicile introduse de iPhone 6s. De data aceasta este vorba despre 3D Touch și respectiv “Live Photos”.

Primul videoclip, denumit “Less Time”, subliniază avantajele tehnologiei 3D Touch de pe iPhone 6s și iPhone 6s Plus. Folosind această caracteristică poți accesa conținutul mult mai ușor, fără a fi nevoit să deschizi și să comuți între mai multe aplicații. Poți previzualiza un site fără a-l deschide, doar apăsând apăsat pe linkul respectiv, poți vizualiza un material video fără a-l deschide, sau poze, sau muzică, sau cumpărături, în sfârșit aproape tot ce faci pe iPhone.

Stilul videoclipului este unul jucăuș și amuzant, linie în care se înscrie și apariția actriței Aubrey Plaza care oscilează: îmi rezerv locul la avion, nu-mi rezerv locul la avion, îmi rezerv locul … ups, am ratat zborul.

Cel de-al doilea clip se numește “Live Photos”, și așa cum îi spune numele se concentrează pe prezentarea acestei caracteristici. În acest spot se insistă asupra faptului că ceea ce-ți pot oferi “Live Photos” este mult mai mult, comparativ cu clasicele fotografii. Atunci când atingi “Live Photos” acestea prind viață, oferindu-ți experiența momentului în care ai surprins “Live Photos”. Iar acest lucru este exemplificat cu ajutorul unor “Live Photos” care surprind diferite momente din viața de zi cu zi. Și acest clip are un “catch” amuzant, subliniind că “Live Photos” îți oferă o experiență foarte apropiată teleportării în timp și spațiu, pentru ca apoi să revină cu precizarea că e vorba despre o glumă, iar călătoria în timp este periculoasă.

Vă recomand să urmăriți cele două clipuri pe care găsiți mai jos.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.