imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Documentarul turneului de promovare al ultimului album Taylor Swift disponibil doar pe Apple Music


În luna iunie, la lansarea serviciului Apple Music, Taylor Swift a refuzat să publice albumul “1989” pe platforma de streaming. La acea vreme artista invoca faptul că Apple nu o plătea pentru difuzarea muzicii sale în perioada de test de trei luni pe care Apple o oferea în mod gratuit utilizatorilor. Atunci s-a aplanat conflictul, Apple plătind artistei inclusiv pentru streaming-ul gratuit al muzicii acesteia către utilizatorii Apple Music aflați în perioada de test. Între timp, se pare că relația s-a îmbunătățit și mai mult, Taylor Swift anunțând ieri, chiar de ziua ei, pe contul său de Twitter că are o surpriză pentru fani și oferind un link Apple Music.

Este vorba despre un film documentar despre turul de promovare al albumului 1989. Acesta va fi disponibil doar abonaților Apple Music sau celor care au un cont aflat în perioada de test. Filmul va fi disponibil începând cu 20 decembrie, chiar la momentul oportun pentru Crăciun.

Swift a început acest tur în luna mai și abia l-a încheiat. Documentarul va include concertul de pe stadionul ANZ din Sydney unde artista a apărut în fața a 76000 de fani, dar și scene din backstage și apariții ale unor invitați speciali cum ar fi Ellie Goulding, Justin Timberlake, Mick Jagger, și alții.

Conform celor declarate de un purtător de cuvânt Apple, aceștia au obținut acordul artistei pentru a difuza documentarul abonaților Apple Music, dar și dreptul de a folosi numele acesteia pentru a promova diferite oferte în magazine, precum și carduri cadou personalizate. Toate acestea se întâmplă în ajunul sărbătorilor, o perioadă foarte bună pentru vânzări.

Astfel de parteneriate pot contribui foarte mult la creșterea numărului de abonați ai serviciului Apple Music și la fidelizarea celor deja existenți. Merită reamintit aici că Tim Cook preciza în luna octombrie că serviciul Apple Music are 6,5 milioane de utilizatori abonați, sau care au cont în perioada de test.

sursa: Cult of Mac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.