imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Doar pentru această singură funcție, și tot vei iubi la nebunie iOS12


Dacă nu ai un iPhone cu 3D Touch și ai fost mereu invidios când ai auzit povești despre funcții care transformă tastatura într-un trackpad ce poate controla mișcarea cursorului, avem vești bune.

Funcția 3D Touch a fost introdusă pe iPhone în urmă cu 4 ani. Cu toate astea, nu e folosită la adevăratul ei potențial – am mai vorbit despre motivele din spatele acestei realități în urmă cu o săptămână. Așadar, dacă de la o zi la alta o vrajă nefastă ar șterge această funcție din telefon, cu siguranță ne-ar lipsi un singur lucru:

Controlarea cursorului prin apăsarea fermă a butonului.

Fără îndoială, acesta e unul dintre cele mai tari aspecte de pe un iPhone, în ce privește ergonomia utilizării. Dar ce se întâmplă cu cei ale căror dispozitive nu pot face asta? Nimic. Tot ce rămâne e invidia. Cu toate astea, invidia dispare probabil odată cu introducerea update-ului iOS 12. Începând din septembrie, toată lumea va putea utiliza această caracteristică ce permite mișcarea cursorului.

Nu trebuie să ne imaginăm că e ceva prea complicat, în loc să apăsăm ferm butonul, tot ce va trebui să facem e să ținem apăsată tasta space. Ei bine, nu e tocmai clar de ce a durat atât de mult, de vreme ce majoritatea funcțiilor 3D Touch ar fi putut fi înlocuite de apăsarea fermă a butonului, cu excepția acestei activități destul de practice. Oricum, mai bine mai târziu decât niciodată.

Vincent, ești mulțumit?

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.