imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Display-uri: Apple nu mai depinde de un singur furnizor


Odată cu prezentarea iPhone Xs și a iPhone Xs Max, am ajuns în sfârșit în acel punct în care Apple are mai mulți furnizori de display-uri OLED pentru iPhone-uri.  

Anul trecut, în preajma lansării iPhone X, am scris destul de multe articole despre faptul că Samsung era singura companie care furniza ecrane OLED pentru iPhone-uri și despre toate dezavantajele care decurgeau din această situație.

Cea mai mare problemă nu era faptul că Apple depindea de cel mai mare rival al său. Din cauza monopolului, Samsung putea vinde display-uri la prețuri favorabile doar propriei dezvoltări. Totuși, la acel moment, nu s-a găsit o altă soluție pentru producerea display-urilor.

Cu toate acestea, zvonurile conform cărora Apple trimitea milioane de dolari departamentului de producție a display-urilor de la LG păreau destul de realiste. Totul părea să indice că LG va intra în afacerea cu OLED-uri alături de Samsung. Mulțumită acestor demersuri, după cum a prezis și Kuo, am ajuns în sfârșit în acel moment în care autocrația Samsung în domeniul display-urilor a ajuns la final.

Așteptăm primele iPhone-uri cu display-uri LG

Deocamdată, ne bazăm pe sursele anonime ale coreenilor de la ETNews, deci mai trebuie așteptată o confirmare oficială. Aceștia au declarat că display-urile produse de LG au trecut cu bine de testele calitative ale Apple. Astfel, nu a mai rămas mult timp până când vom putea avea un iPhone cu display fabricat de LG. Acest moment este tot mai aproape.

Faptul că Apple se ocupă de controlul calității reprezintă o veste liniștitoare. Știm că au existat probleme cu display-urile produse de LG și nu ne dorim acest lucru. Ne gândim la modelul V30 OLED și la display-ul pentru Google Pixel 2 XL. Se pare că Apple a întocmit planuri stricte și verifică și cele mai mici detalii. Acest lucru va fi bineînțeles necesar până când Apple va începe producerea propriilor display-uri OLED.

Sursa:  The Verge

ipad6
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.