imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Noile Mac-uri diferențiază ieșirile audio


S-a descoperit un foarte interesant atribut al noilor dispozitive în ce privește partea audio. De acum înainte, noile Mac-uri diferențiază speakerele integrate de jack-ul audio de 3.5mm. De ce e acesta un lucru bun?

Rogue Amoeba, o companie de software, a examinat în detaliu capacitățile audio ale noilor dispozitive MacBook Air și Mac mini. S-a dovedit că jack-ul audio de 3.5mm (da, încă e inclus) și speakerele integrate pe noile MacBook Air și Mac mini sunt de acum două dispozitive separate în macOS.

În practică, asta înseamnă că poți trimite semnale către fiecare dintre ele simultan. De exemplu, cu ajutorul aplicației potrivite (cum ar fi Audio Hijack dezvoltată de Rogue Amoeba) poți pune muzică de pe Spotify la speakere, în timp ce asculți Apple Music la căștile externe prin jack.

Opțiunule audio pentru cele două ieșiri.

Această soluție îți poate oferi posibilitatea de a emite sunetele de notificare ale sistemului prin speakerele integrate. Astfel, nu riști să le ratezi în caz că se ascultă muzică la căști.

Cu toate astea, comutarea automată între căști și speakerele integrate funcționează normal, în funcție de conexiune. Așadar, e posibil ca această schimbare să fie mai interesantă pentru cei care doresc să afle cum se utilizează acest comportament.

Așa cum s-a dovedit, MacBook Pro 2018 și iMac Pro funcționează exact la fel. Deși nimeni nu a observat asta la momentul apariției dispozitivelor.

Sursa: 9to5Mac

Vezi oferta de produse iStyle!

iphonexr
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.