imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Dezactivează-ți navigarea Maps de pe Apple Watch 


Poți personaliza Apple Watch în milioane de moduri. Unul dintre ele este să dezactivezi navigarea prin Maps, împiedicând astfel ceasul să se transforme într-o hartă miniaturală.

Înainte de a dezactiva această funcție, vrem să subliniem avantajele pe care le oferă această opțiune. Deși multe aplicații rulează destul de încet pe Apple Watch și nu există suport pentru anumite funcții, navigarea pe Watch funcționează absolut perfect.

Acesta te ghidează pas cu pas și îți oferă feedback pe încheietura mâinii în timpul navigării. Este foarte util în cazul în care mergi pe jos, iar într-o zi rece de iarnă ar putea fi mult mai confortabil decât să folosești un smartphone. Cu toate acestea, există situații diferite atunci când vei activa alte funcții de navigare – de ex. atunci când conduci, și este mai bine să dezactivezi această funcție suplimentară a Apple Watch.

Pentru a face acest lucru trebuie să intri în aplicația Watch de pe iPhone-ul tău. Derulează în jos până la Maps și dezactivează notificările. Nu vei dezactiva doar feedback-ul și sunetele haptice, ci astfel vei opri instantaneu navigarea.

 

oldMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.