imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Deutsche Bank nu crede în succesul iPhone 8


Cu toate acestea, Wall Street-ul se așteaptă la un succes uriaș. Potrivit băncii, băieții de acolo au supraestimat volumele de vânzări anticipate și nu au luat în considerare o mulțime de alți factori care ar face ca iPhone 8 să fie un succes mult mai mic decât a fost iPhone 6.

Anul acesta, zvonurile despre iPhone 8 au început să se înmulțească foarte devreme, ceea ce a afectat negativ vânzările iPhone 7 și a determinat clienții ezitanți să mai aștepte până ce va fi lansat noul produs. În afară de clienți, investitorii sunt, de asemenea, interesați de un mare succes care ar crește și cota acțiunilor Apple. Wall Street-ul pare să fie foarte pozitiv în legătură cu asta.

Contrar, Deutsche Bank ține cont de agitația din jurul Apple, în principal din motive strategice. Ei cred că noul venit va avea un succes imens, dar nu va fi capabil să devanseze vânzările iPhone 6. Potrivit cifrelor Wall Street, Apple va vinde 244 milioane de dispozitive, ceea ce este cu mult peste cele 231 milioane de dispozitive vândute în anul financiar 2015.

Sherri Scribner, Adrienne Colby și Jeffrey Rand, analiștii Deutsche Bank spun că motivul din spatele evaluării lor este faptul că începând din 2015 piața telefoanelor mobile a devenit mai plată și concurenții chinezi mai puternici. Combinația acestor doi factori duce la o situație foarte neplăcută. Deoarece piața este mai mult decât saturată în S.U.A. și în Europa, China era piața țintă a producătorilor occidentali. Nu este o coincidență faptul că Apple se îndreaptă spre piața indiană, dar acolo pot vinde doar modele mai ieftine.

Banca susține, de asemenea, că utilizatorii își schimbă telefoanele din ce în ce mai rar. În prezent, acest ciclu este de aproximativ 2,7 ani. Aceste tendințe sunt destul de clare și raționale. Dar trebuie să adăugăm încă două lucruri. Deutsche Bank a mai făcut previziuni înainte și s-au înșelat. Ei au susținut că iPhone 7 nu va include EarPods-uri cu conector Lightning. Apoi, având în vedere faptul că așteptăm ca iPhone 8 să vină cu o schimbare mai importantă de design și cu noi caracteristici cu o tehnologie fascinantă, ar putea fi ca și ploaia în deșert pentru utilizatorii doritori de ceva nou și diferit.

sursa: 9to5mac

dji
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.