imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Deschide paginile închise recent în Safari


Ți s-a întâmplat vreodată să găsești în cele din urmă pagina dorită în Safari și să închizi accidental motorul de căutare, fiind astfel nevoit să o cauți în History? Află metodele prin care poți deschide paginile închise recent în Safari. 

Anterior, Hordon colecta toate aceste combinații de taste pentru comenzi rapide pentru Mac, care ar trebui să fie cunoscute de toți utilizatorii care au trecut de la Windows la Apple. S-a referit la combinația CMD + Q, adică în principiu ce metodă ar trebui să utilizăm pentru a evita închiderea accidentală a programelor.

Poți tasta foarte ușor, fără să vrei, „@”, și asta se întâmplă de obicei în Safari. Ce faci dacă ți se întâmplă să închizi pagina anterioară? Cum ai putea revizita paginile recent închise în Safari? Există multe soluții simple pentru o astfel de situație, în principal ai la dispoziție 3 căi diferite în acest sens. Pentru a afla cele mai rapide soluții, citește ultima unitate a articolului.

Revizitează pagina cu ajutorul unei combinații de taste pentru comandă rapidă

Există cel puțin o combinație de taste pentru fiecare comandă importantă. Dacă vrei să revizitezi ultima pagină pe care ai intrat, deschide Safari și apasă „Shift + Command + T”. Soluția perfectă ar fi să memorezi această combinație de taste pentru comandă rapidă.

Poți face asta și folosind meniul History

În meniul History din Safari ai de ales între mai multe variante. Poți redeschide toate paginile sau doar cele deschise recent. Pentru această din urmă opțiune, alege meniul „Recently Closed” și caută în listă pagina dorită.

Apasă lung pe butonul „Add Site”

Ca de obicei, există și o opțiune ascunsă pe care de obicei o observi întâmplător. Dacă apeși lung pe butonul „Add site”, vei vedea aceeași listă ca și în History.

E vorba doar de un click. Aceasta este metoda noastră preferată.

oldMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.