imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Descărcați tonul de apel exclusiv iPhone X


Noul telefon are wallpapere exclusive și un nou ton de apel implicit, în afara noilor sale funcții. Descărcați-l pe oricare dintre dispozitivele dvs. dacă singurul motiv pentru care ați dorit să cumpărați un iPhone X a fost acesta.

Apple a reușit întotdeauna foarte bine să creeze tonuri de apel iconice. Doar urmăriți cum jumătate din autobuz întinde imediat mâna spre telefon atunci când se aude tonul de apel Opening, care este tonul de apel prestabilit al iPhone-urilor începând de la iOS 7 încoace.

Au fost necesari trei factori pentru ca aceste tonuri de apel să devină atât de cunoscute: popularitatea constantă a iPhone-ului; acestea să fie configurate cu setările implicite; și să fie suficient de greu să vă instalați tonul dvs. de apel personalizat pe telefon folosind iTunes.

Numai acest ultim punct este valabil pentru tonul de apel implicit al iPhone X numit Reflection. În primul rând datorită faptului că iPhone X este în prezent greu de obținut, nu toată lumea îl are; în al doilea rând pentru că aceasta este prima dată când Apple a creat un ton de apel exclusiv pentru un telefon, și nu pentru iOS-ul actual.

Acest lucru este destul de nedrept față de utilizatorii non-iPhone X, așa că acum avem acces la sunetele eterice ale Reflection pe care îl puteți configura ca ton de apel. Ascultați-l în videoclipul de mai sus sau descărcați-l accesând acest link.

AWS4 NPI- cumpara acum
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.