imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Descărcați imaginile de fundal din iOS 11 și macOS High Sierra!


Știm că fiecare își dorește să aibă o imagine de fundal cât mai drăguță pe telefon, așa că am adunat imaginile de fundal din iOS 11 și macOS High Sierra prezentate luni.

iOS 11 și macOS High Sierra sunt în prezent disponibile numai pentru beta testeri, dar ne putem reîmprospăta sistemele noastre cu imaginile de fundal pe care aceștia le-au primit deja.

Apple a folosit întotdeauna fotografii minunate atât pentru demonstrațiile lor, cât și pentru sistemele lor de operare. Am avut un articol despre wallpaper-urile ascunse pe Mac care sunt la fel de plăcute. Acesta este și cazul de această dată: au ales o imagine de fundal cu o plajă a oceanului și cu valurile acestuia, pentru a se potrivi cu tema acvatică a iOS-ului; și ce altceva ar putea fi imaginea de fundal pentru macOS High Sierra decât o fotografie uimitoare a muntelui după care a fost numit sistemul de operare.

Iată versiunea pentru iOS 11 iPhone și iPad:

Și aici este cea pentru macOS High Sierra:

Dacă nu este suficient, mai jos găsiți și o mulțime de wallpaper-e frumoase din iOS 10.3.3. pentru cei care nu își actualizează periodic iPhone-urile sau iPad-urile:

Puteți citi mai multe despre noile caracteristici iOS 11 și macOS High Sierra accesând link-urile de pe numele fiecăruia.

AW
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.