imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Descarcă setul exclusiv cu imaginile de fundal pentru MacBook Pro 2018


Momentul apariției unui nou set de imagini de fundal e întotdeauna incitant! Din fericire, Apple și-a făcut un obicei din lansarea imaginilor de fundal exclusive pentru noile produse. A făcut asta și pentru noua generație de MacBook Pro – dar se pare că perioada de exclusivitate se încheie acum.

Dintr-un motiv care ne scapă, atunci când Apple creează noi imagini de fundal exclusive pentru noile produse, nu le face disponibile și pentru celelalte modele. Ei bine, înțelegem că aceasta e o metodă de a pune accent pe exclusivitate, însă întotdeauna se găsește cineva care să le pirateze și să le pună la liber pe internet – așa că ar fi mai simplu, dar și mai generos din partea companiei Apple, să le lanseze pentru toată lumea, nu doar pentru utilizatorii unui anumit produs.

Oricum, ideea e că noile imagini de fundal apărute odată cu MacBook Pro 2018 au fost lansate. Ei bine, de data asta Apple a ales un concept care îți cam zăpăcește mintea, și care nouă nu ne-a plăcut în mod deosebit, dar știi cum e, gusturile nu se discută…

Poți descărca imaginile de fundal la rezoluție maximă din acest fișier Dropbox, iar mai jos poți vedea imaginile compresate automat de WordPress, doar ca să îți formezi o opinie.

În plus, iDownloadBlog a distribuit și versiunile pentru telefoanele mobile. Deși sunt la o rezoluție destul de scăzută, cel puțin dimensiunea e potrivește perfect cu displayul. Dacă le vrei, vizitează această pagină!

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.