imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Descarcă aplicația Google pentru iMessage


Aplicația Google a fost actualizată și integrează acum și aplicația iMessage, astfel că poți face ușor trecerea de la o căutare în Safari la una în Messages. Iată de ce integrarea aplicației de către aplicația Google este utilă.

Odată cu iOS 11 mai multe aplicații care integrau aplicația Messages au devenit disponibile. Există milioane de aplicații – cum ar fi jocuri, stickere, etc. – disponibile pentru serviciul de mesagerie în magazinele dedicate

Există o extensie pentru YouTube care îți arată video-urile vizualizate anterior sau aplicația Say It With Music de la Spotify care îți furnizează diferite melodii pentru diverse mesaje. Aplicația noastră favorită este aplicația OneDrive pentru iMessage care permite utilizatorilor să trimită documentele în Cloud cu un singur click.

Dacă deja ai instalat aplicația pe dispozitivul tău, aceasta va apărea ca o extensie a iMessage. Google a permis utilizatorilor să folosească aplicația în iMessage exact la fel cum ar folosi aplicația în mod uzual. Acum, dacă încerci să găsești un loc frumos de luat masa cu un prieten, nu mai este nevoie să ieși din iMessage. Aplicația Google include și un motor de căutare pentru GIF-uri, astfel încât poți găsi aceste animații fără a folosi alte aplicații. Pe scurt, este vorba despre o soluție simplă de la Google, care merită încercată.

Descarcă Google din App Store (iPhone, iPad – gratuit).

 Acum poți căuta ce te interesează în timp ce trimiți mesaje.

iPhone XS unicredit
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.