imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Deja ne place recunoașterea facială de pe iPhone 8


Nu, nu încercăm să-i consolăm pe utilizatori că vor pierde Touch ID-ul. Încă avem unele dubii cu privire la Face ID ca identificare biometrică. În același timp, nu putem nega faptul că există unele avantaje legate de a avea acest lucru funcțional pe telefonul nostru. Vă vom arăta de ce!

Dacă v-ați gândit că nu mai sunt alte informații de descoperit în software-ul de pe HomePod, că nu vor mai apărea alte lucruri cu privire la viitorul iPhone 8, atunci avem o veste bună pentru dumneavoastră: nu este cazul. Guilherme Rambo nu se dezminte. Iată noua sa descoperire:

Probabil toți managerii și ceilalți colegi care primesc mereu notificări, vor fi foarte recunoscători:

iPhone-ul 8 nu va mai emite beep-ul enervant și complet inutil, atunci când utilizatorul se uită la ecran!

Dacă vă uitați la ecran, veți observa cu siguranță notificările, astfel încât notificările sonore sunt complet inutile. Până acum era mai greu să eviți o discuție pe chat sau prin mesaje, dar senzorul 3D de pe fața telefonului va rezolva perfect acest tip de situații și se pare că și Apple s-a gândit serios la asta. Fără îndoială la asta se referă linia de cod “TLAttentionAwarenessObserver”.

În consecință, putem fi cu adevărat plini de speranță că acest senzor, pe care acum îl putem considera sigur, va avea și câteva alte caracteristici. Nu ne-ar surprinde dacă s-ar opri în timp ce ecranul este activ sau dacă va notifica șoferul în timp ce conduce mașina (când este activat modul “Do Not Disturb While Driving”) și este activat, că ar trebui să acorde atenție drumului și nu telefonului. Sunt foarte multe posibile utilizări ale sale.

Revenind, trebuie să spunem că suntem foarte încântați de această nouă caracteristică și ne dorim să felicităm persoana anonimă căreia i-a venit această idee. GENIAL!

sursa: 9to5mac

Software-ul HomePod a dezvăluit multe lucruri: designul final al iPhone-ului 8 și “camera inteligentă” care ar putea să filmeze într-o rezoluție 4K la 60fps.

oldMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.