imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

De ce e utilă vizualizarea Exposé View de pe Mac? 


Recomandarea rapidă de azi e dedicată utilizatorilor începători de Mac și se referă la folosirea vizualizării Exposé pe macOS și la înlocuitorul său în Windows.

Vizualizarea Exposé face parte din macOS – de asemenea din OS X – într-atât încât tindem să uităm despre asta. Poți decide cum să îți folosești computerul. Eu îl folosesc pentru a utiliza gesturile multitouch ale Trackpad-ului pe MacBook-ul meu, dar nu și pe Mac-ul în varianta de birou.

Deoarece folosirea Magic Mouse sau a Magic Trackpad este uneori inconfortabilă  pentru mine, prefer să folosesc un mouse simplu. Dar uneori am probleme cu trecerea de la o aplicație la alta. Comanda Alt + Tab funcționează perfect în Windows, dar e ușor diferită pe macOS.

Totuși vizualizarea Exposé poate fi o soluție, deoarece funcționează exact la fel. Listează toate Ecranele de desktop deschise și toate aplicațiile aflate în funcțiune. Aici le vei putea reordona cu ușurință.

Vizualizarea Exposé poate fi accesată în două moduri diferite. Ca setare implicită, mișcând trei degete în sus pe trackpad vei accesa această funcție. Totuși, cu o tastă totul este mai ușor. Nu trebuie decât să apeși F3.

MBP
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.