imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

De ce ar angaja Apple un inginer specializat în interfețe 3D?


Bineînțeles, pentru a lucra la Apple Glass. Chiar dacă proiectul nu a fost încă anunțat în mod oficial, nu vedem o altă utilizare posibilă pentru perfecționarea unei asemenea tehnologii. Dar, cine va fi candidatul ales pentru postul de 3D UI Framework Engineer?

De când Gurman a afirmat că în viitorul apropiat Apple va lansa ochelarii cu AR/VR, nu ne-am mai îndoit că Apple lucrează deja la acest proiect. Acest lucru a fost de asemenea confirmat de diferite patente, dar, cum ne apropiem de anii 2020-2021, au început să apară și alte semne. Cum ar fi un anunț de angajare care vorbește de la sine.

Apple caută ingineri specializați în interfețe 3D!

Este destul de greu să nu înțelegi mesajul atunci când descrierea job-ului este explicită.

Framework-urile UI ale Apple definesc modul în care produsele noastre arată și se comportă. Vei avea șansa să construiești programe care au un impact direct asupra modului în care dezvoltatorii și clienții interacționează cu produsele noastre. Vei lucra cu unele dintre cele mai avansate tehnologii de la Apple, inclusiv cu suportul oferit de ARKit și Metal 2 pentru Realitate Augmentată (AR) și  Realitate Virtuală (VR).

Vei lucra alături de cei care creează interfețele pentru consumatori și de clienți interni pentru a defini și a livra fundația pentru următoarea paradigmă a interfețelor cu utilizatorul și modele de interacțiune complet noi.

Ai nevoie doar de o specializare licență/ masterat/ doctorat în Informatică sau de o diplomă echivalentă sau de experiență echivalentă. Și chiar ar fi util să fii bine pregătit când vine vorba de Swift, Xcode, Objective-C, C/C++, și să fii prieten bun cu framework-uri UI ca Qt, CoreAnimation, WPF, UIKit, React și AppKit. Dacă ești eligibil pentru post, Technology Development Group (TDG) te va contacta.

Ce înseamnă de fapt toate acestea? Nu putem ști. Dar este greu să găsim un alt proiect bazat pe AR/VR în afară de Apple Glass. Nu putem fi 100% siguri, dar se pare că ceva chiar se întâmplă cu acest proiect.

Source: 9to5Mac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.