imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

De ce ar angaja Apple 70 de ingineri?


În ultima lună, Apple a postat anunțuri de angajare pentru aproximativ 70 de posturi. Ei vor să angajeze ingineri interesați de cartografiere. Ce vor face cu atâția oameni?

De fapt, aceștia pot fi folosiți în toate domeniile majore ale tehnologiei informației în următorii ani. Cum ar fi realitatea augmentată sau sistemele de auto-pilot. Cartografierea poate fi folosită pentru subiecte de la simpla digitizare a hărților până la implementarea funcționalității care ajută iPhone-ul să detecteze mediul în care se află și să se localizeze în acesta. Camera frontală vă poate recunoaște chipul, în timp ce camera din spate face același lucru cu obiectele din jurul dvs. Acest lucru duce imediat la o realitate augmentată care se bazează pe cartografierea în timp real.

Dacă anticipațiile Apple sunt corecte, ar putea fi una dintre cele mai puternice tehnologii pe termen lung. Acesta va fi larg răspândită, la fel ca și sistemele autonome care pot fi folosite în autovehiculele cu auto-pilot. Este interesant faptul că Apple utilizează rar termenul de “auto-pilot”, ei preferă să le numească “sisteme autonome”. Compania și-a consolidat lent, de-a lungul anilor, forța de muncă. Nu vă faceți griji dacă sunteți doar începător, aveți timp suficient pentru a deveni maestru, deoarece această tehnologie este viitorul.

Asta face rezonabile cele 70 de poziții nou deschise pentru cei care sunt experți în serviciile de informații geospațiale și navigație. După cum probabil știți din istoria dezvoltării iPhone-ului și din celelalte povești relatate din interior, este puțin probabil să lucrezi la Apple într-o singură poziție. În special în epoca lui Steve Jobs se prefera să se angajeze forță de muncă care putea ocupa mai multe poziții, care uneori nu aveau legătură una cu cealaltă. A avut rezultate foarte diverse, cu multe ocazii de a experimenta. Deci, un inginer cu experiență de cartografiere poate fi un adevărat Jolly Joker în echipa Apple.

sursa: CNBC

MBP13
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.