imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Evenimentul WWDC 2019

Avem data evenimentului WWDC 2019, când va fi prezentat iOS 13!


Nu e un anunț oficial. Însă un eveniment atât de mare ca WWDC 2019 nu poate rămâne ascuns prea multă vreme…

MacRumors a reușit să afle data evenimentului anual organizat de Apple, Worldwide Developers Conference, aka. WWDC. Dar hai să renunțăm la suspans și să ne pregătim calendarele.

WWDC 2019 va avea loc în intervalul 3 – 7 iunie

Ca de obicei, evenimentul va avea loc în San José, California, la McEnery Convention Center. E aceeași locație ca în anii 2017 și 2018. De asemenea, nici data nu e o surpriză prea mare. Începând cu anul 2007, toate evenimentele WWDC au avut loc la începutul lui iunie.

Cu toate astea, merită să cercetăm puțin metoda prin care MacRumors a reușit să afle această informație cu aproximativ o lună înaintea anunțului oficial. Pe de o parte, au fost verificate rezervările făcute în iunie pe McEntry. Se pare că în a doua săptămână a lunii, acolo se va ține conferința O’Reilly Velocity, iar în a patra, e programată Sensors Expo’s. Niciuna dintre acestea nu e legată de Apple.

Așadar, au rămas libere săptămânile 1 și 3. Apoi, cei de la MacRumors și-au adus aminte de WWDC 2019 Bash (care e practic o mare petrecere în grădină) din parcul Discovery Meadow din San José. Și această locație trebuie rezervată din timp. Căutând printre evenimentele programate în oraș, au găsit încă un detaliu interesant:

6 of iunie | Discovery Meadow Park | Team San José | www.apple.com

Deși Apple a încercat să-și acopere urmele, acum putem suspecta că evenimentul va avea loc în acea săptămână. Doar dacă nu cumva acesta va fi mutat intenționat…

Sursa: MacRumors

Vezi oferta de produse iSTYLE!

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.