imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

În curând Huawei ar putea vinde mai multe telefoane decât Apple


În septembrie producătorul chinez ar putea vinde mai multe telefoane decât Apple, ceea ce l-ar face al doilea cel mai mare producător din lume, împingând Apple pe locul trei.

Chinezii au spus deja de ceva vreme că sunt pregătiți și că își doresc să crească și așa s-a dovedit a fi. Compania în cauză Huawei, care a pornit din orașul junk transformat în centrul de inovare Shenzhen, a intrat pe piață acum câțiva ani. Compania a transformat curând întreaga piață internă și a început să câștige teren cu o rată alarmantă, chiar și pe scena internațională. CEO-ul companiei, Richard Yu, a declarat anul trecut că se pare că compania lui ar putea să ajungă Apple în ceea ce privește numărul de unități vândute, undeva în jurul anului 2018. Se pare că acest lucru s-ar putea concretiza mai rapid decât a estimat el în ​​conformitate cu datele Strategy Analytics.

Îi vom depăși (pe Apple) pas cu pas, inovație-cu-inovație. […] Când am anunțat acum patru ani că vrem să vindem telefoane, oamenii ne-au spus că suntem nebuni. Când am spus că vrem să vindem 100 de milioane de telefoane, ne-au spus că suntem nebuni “, a spus Richard Yu.

Pe atunci, cota de piață Apple era de 12%, iar în spatele lor era Huawei cu 9%. Calculele se pot schimba foarte ușor în următoarele luni, mai ales dacă zvonurile devin adevărate și vor exista deficite uriașe în stocul de iPhone 8. Apple a vândut 41 milioane de iPhone-uri în trimestrul precedent, în timp ce au fost vândute 38,4 milioane de dispozitive Huawei în același interval de timp. Strategy Analytics spune că Huawey ar putea vinde mai mult de 40 de dispozitive în următorul trimestru, cu care ar putea împinge Apple pe locul trei pentru prima dată din 2011.

Desigur, Tim Cook & co. vor avea câteva lucruri de spus despre asta. Ne așteptăm să vedem trei noi modele iPhone anul acesta: așa ar putea Apple să vândă o cantitate mai mare de telefoane până la sfârșitul acestui an. Este inevitabil ca Huawei să ajungă mai devreme sau mai târziu Apple, dacă nu anul acesta, foarte curând oricum, deoarece a reușit să devină liderul celei mai mari piețe din lume. Totuși, Apple îi depășește cu mult pe toți producătorii concurenți din punct de vedere al veniturilor.

sursa: MacRumors

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.