imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Cum verifici în macOS statusul bateriei pentru accesoriile din gama Magic


Deși credem că MacBook-urile nu au neapărat nevoie de dispozitive periferice externe – să folosești un mouse este aproape o blasfemie din punctul nostru de vedere, dată fiind calitatea excelentă a trackpad-ului, în cazul iMac-urilor treabuie să admitem că ai într-adevăr nevoie de câteva accesorii din gama Magic.

Generațiile mai noi de accesorii funcționează cu baterii reîncărcabile, și în cel mai bun caz nu ești nevoit să le încarci timp de câteva luni. Dar este vorba totuși de un caz ideal, din moment ce, atunci când vine vorba de încărcarea Magic Mouse, trebuie să faci acest lucru în mod diferit. Portul pentru încărcare este amplasat sub mouse, deci s-ar putea să fii nevoit să îl întorci invers și nu îl vei putea folosi cât timp se încarcă, așa că cel mai bine ar fi să faci acest lucru acasă, dacă nu vrei să riști să pari puțin ciudat.

Dar, să fim sinceri, după o lună în care nu a mai trebuit să îți încarci dispozitivul, începi să uiți cum a decurs întregul proces. Totuși, de cele mai multe ori, utilizatorii pot doar să presupună care este starea bateriei. Iată poți verifica statusul bateriei:

  • Deschide System Preferences
  • Dă click pe Keyboard/Mouse/Trackpad în funcție de dispozitivul despre care ai vrea să afli mai multe
  • Pe partea inferioară a paginii, va apărea un indicator care îți va spune cu exactitate procentul din baterie care mai este disponibil, adtfel ca tu să poți calcula când va veni următorul moment în care va trebui să ai cablul de încărcare la îndemână.
ipad6
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.