imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cum va fi încărcarea wireless a iPhone-ului 8?


Va fi diferită de soluțiile obișnuite, conform informațiilor lui Macotakara, asta vorbind mai ales despre unitatea de încărcare în sine. Se pare că Apple va renunța la standardul de încărcare rapidă de 15 W, autorizat de Wireless Power Consortium, de pe iPhone 8. În schimb, s-ar putea să putem încărca chiar Apple Watch-ul cu ajutorul încărcătorului telefonului.

Se pare că iPhone-ul din acest an, numit și iPhone OLED, are încă unele surprize pentru noi. De exemplu, nu am auzit prea multe informații despre tehnologia de încărcare wireless, pe lângă faptul că va fi cu totul diferită de soluțiile cu care ne-am obișnuit până acum. Ei bine, se pare că Macotakara știe că încărcătorul wireless al iPhone-ului 8 nu va primi standardul de 15 W, așa cum este definit de Wireless Power Consortium, WPC pe scurt. Lucrul interesant despre acestă soluție este faptul că ei spun că au informații conform cărora încărcătorul pe care Apple îl va avea nu va fi unul standard, ci va avea un cip special în el, spre mare neplăcere a vânzătorilor și producătorilor chinezi.

Apple este membru al Consorțiului, care a fost creat exact pentru a introduce soluții standardizate în tehnologia fără fir. Acest lucru ar putea fi parțial adevărat, deoarece acum este aproape sigur că standardul de încărcare Qi va fi, de asemenea, o parte a soluției de încărcare wirelessde pe iPhone 8. Aceasta este și tehnologia care poate fi găsită în Apple Watch. Un avantaj este că este faptul că soluția aceasta este capabilă să încarce aproape orice tip de dispozitiv din punt de vedere al performanței.

În acest caz, am putea încărca și Apple Watch-urile și iPhone-urile cu același încărcător, dar ar putea fi chiar capabil să încarce și portabilele sau iPad-urile. oricum, probabil nimeni nu a fost atât de naiv să creadă că Apple va umple rafturile propriilor magazine cu încărcătoare care pot fi folosite pentru a încărca orice alt dispozitiv pentru pe lângă propriile lor produse.

sursa: Apple Insider

Am publicat deja un articol despre tehnologia pe care Apple ar putea-o utiliza pentru acest încărcător – dacă vă interesează subiectul puteți citi articolul aici.

http://bit.ly/2xs2qOA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.