imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cum trimiți fotografii folosind iMessage


Incredibil dar adevărat: în iOS 12, nu este clar deloc cum poți să trimiți fotografii în iMessage direct din aplicație. Funcția nu lipsește ci e doar ascunsă pe undeva. Hai să-ți arătăm unde o poți găsi!

În forma sa actuală, iOS 12 pare a fi destul de stabil, funcționează destul de bine, în ciuda faptului că doar prima versiune beta publică a fost lansată până acum. Caracteristicile sunt excelente, durata bateriei este bună și, per total, putem da un feedback pozitiv.

TOTUȘI

Angajatul care a venit cu ideea minunată de a revoluționa sistemul de atașare a fotografiilor, care funcționa foarte bine, ar trebui probabil să facă închisoare 10 ani. Până în prezent, lângă caseta de text trebuia doar să atingi tab-ul camerei și secțiunea Camera Roll apărea imediat deasupra ecranului și puteai decide dacă doreai să atașezi o fotografie dintre cele existente sau să creezi chiar tu una nouă.

Din păcate, se pare că cineva nu a reușit să se descurce bine cu această metodă, deci, de acum înainte, poți accesa în alt mod, complet ilogic (de fapt, noi am crezut chiar că au eliminat cu totul funcția, dar din fericire 9to5Mac a reușit să ne lumineze în această privință).

Pentru a spune clar, dacă vrei să atașezi o fotografie conversației din iOS 12, trebuie să parcurgi următorii pași:

● Apasă pe pictograma App Store (!) (Nu pe pictograma Cameră, ca până acum) de lângă caseta de text

● După asta apasă pictograma aplicației Photos (care ar trebui să fie cea mai din stânga pictogramă în mod implicit)

● În cele din urmă, ar trebui să apară Camera Roll și poți să alegi dintre fotografiile dorite sau poți face altele dacă vrei, și să atașezi ceea ce îți place.

De fapt, asta e tot – nu e mare lucru, doar că nu înțelegem de ce era necesar. Probabil vor să adauge un plus de funcționlitate aplicației iMessage…

Sursa: 9to5Mac

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.