imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cum ștergi automat un Voice Memo


În iOS 12, se schimbă și modul de ștergere pentru înregistrările Voice Memos. Vești bune, deoarece este o schimbare pozitivă. Vei avea posibilitatea de a automatiza ștergerile în cazul dispozitivelor care folosesc iOS 12.

Deci, poți împiedica acumularea de înregistrări nedorite, iar spațiul tău de stocare nu se va mai termina așa de ușor. Aruncă o privire pe articolul nostru și află cum poți configura această funcție în câteva secunde.

Așa cum am arătat deja într-un articol anterior, aplicația Voice Memos nu a primit doar un nou design,  ci și o serie de funcții noi. Voice Memos a fost complet reconceput în iOS 12, pentru a fi mai intuitiv. Există câteva funcții care oferă utilizatorilor noi oportunități privind calitatea audioînregistrărilor  și ștergerea automată a acestora. Evident, dacă ești o persoană căreia îi place să colecționeze anumite lucruri, le poți păstra pentru totdeauna.

Să vedem pașii:

  • Intră în ‘Setări’
  • Derulează în jos și apasă pe ‘Voice Memos’
  • Apoi trebuie să apeși pe opțiunea ‘Clear Deleted’
  • Ai mai multe opțiuni între care să alegi cu privire la momentul ștergerii: Imediat / După 1 zi / După 7 zile / După 30 de zile / Niciodată

Folosești Voice Memos?

Sursa: igeeksblog

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.