imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cum se instalează iOS 11 beta


Sosirea unui nou sistem de operare este întotdeauna interesantă. Este nevoie de perseverența unui sfânt pentru a putea aștepta ca versiunea finală și stabilă să fie lansată în septembrie. În acest articol, vă vom arăta cum vă puteți alătura programului public de testare a versiunilor beta pentru a putea instala iOS 11.

Așa cum se întâmplă de obicei, când agreezi un contract, te înscrii într-un program de loialitate, sau optezi pentru un pachet de servicii mai scump aceasta este întotdeauna partea cea mai ușoară; anularea oricărui astfel de acord este întotdeauna dificilă. La fel și cu iOS 11 beta – instalarea este o operațiune mult mai ușoară decât revenirea la iOS 10 -, așa că, înainte de a instala iOS 11 beta, gândiți-vă bine dacă aveți nevoie de acest sistem. În forma sa actuală este destul de instabil. Dacă răspunsul este da, v-ați face o favoarea dacă realizați o copie de siguranță a dispozitivului pe care o să-l instalați. Ar trebui să continuați cu ceilalți pași numai după ce veți face acest lucru.

  • Deschideți Safari pe dispozitivul vizat și vizitați site-ul beta.apple.com.
  • Derulați în jos și autentificați-vă cu ID-ul dvs. Apple (dacă sunteți deja conectat, faceți clic pe Get Started).
  • Asigurați-vă că ați bifat iOS în bara superioară de pe pagina următoare, apoi derulați în jos la paragraful Get Started și accesați linkul “enroll your iOS device”.
  • În pagina următoare, derulați până la al doilea paragraf și selectați Download profile.
  • Selectați opțiunea Allow din fereastra pop-up și apoi opțiunea Install din fereastra pop-up care vă va apărea după aceea.
  • Introduceți parola, acceptați Termenii de utilizare, confirmați, reporniți, lucruri de genul acesta.
  • Dacă telefonul a fost repornit complet, accesați Settings > General > Software Update, unde ar trebui să vă apară beta-ul public iOS 11 dacă totul a decurs corect.
  • Descărcarea și instalarea se fac la fel ca și în cazul celorlalte actualizări software.

Asta e tot, de acum înainte vă veți putea bucura de toate beneficiile pe care iOS 11 le oferă. Dacă sunteți genul care preferă un tutorial video, puteți urmări pașii menționați mai sus în videoclipul de mai jos, care este în limba engleză.

Țineți cont de faptul că nu toate dispozitivele vor fi compatibile cu această actualizare. Dispozitivele compatibile sunt următoarele: iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5, iPad Pro (2017), iPad Pro 12.9-inch (2015 ), iPad Pro 10.5-inch, iPad Pro 9.7-inch, iPad Air 2, iPad Air, iPad (2017), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPod touch generația a 6-a.

iPhone XS unicredit
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.