imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cum să-ți resetezi căștile AirPods


Probabil că nu vei avea nevoie să faci acest lucru de multe ori, dar, în cazul în care va fi necesar, vei ști cum să faci asta de acum înainte…

Deși nu ni s-a întâmplat niciodată, chiar și AirPods-urile sunt capabile să facă lucruri ciudate și să producă anomalii bizare. Dacă în cazuri similare tot ce trebuie să faci este să dai restart computerului, când este vorba de AirPods,lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Cu toate acestea, există o soluție!

Pentru a-ți reseta AirPods-urile trebuie să urmezi instrucțiunile de mai jos:

  • Încarcă atât căștile, cât și carcasa.
  • Caută singurul buton din partea din spate a carcasei. Poate fi mai greu de găsit decât crezi, deoarece nu este înălțat față de restul suprafeței și are aceeași culoare ca și carcasa.
  • Deschide carcasa și ține apăsat butonul pentru câteva secunde. În cazul în care faci totul corect, LED-ul indicator va începe să clipească cu o lumină albă.

Asta a fost tot. Ai reușit să-ți resetezi AirPods-urile și de acum încolo dispozitivul nu este conectat la contul tău iCloud. Această metodă poate fi utilă și în cazul în care dorești să vinzi sau să dai AirPodsurile tale altcuiva.

Sursa: 9to5Mac

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.