imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cum să realizezi un apel video de grup pe FaceTime


Noul sistem iOS 12 a adus în sfârșit posibilitatea de a realiza apeluri video de grup pe FaceTime. Distracția e garantată de numărul maxim de posibili participanți la un apel video: 32 de persoane!

FaceTime ar putea fi super alternativa nativă la acele monstruoase aplicații terțe, pentru cei suficient de norocoși să fie înconjurați de utilizatori Apple. Sincer vorbind, iOS 12 a venit cu o mulțime de noi caracteristici pentru această aplicație. O mare parte dintre acestea sunt doar „caracteristicile” de divertisment, precum folosirea unui Animoji sau Memoji pe post de mască (trebuie să recunoaștem că, deși ne-am cam săturat de aceste funcții, pentru o scurtă perioadă au fost destul de distractive).

Cu toate astea, celălalt set de noutăți reprezintă dezvoltări cu adevărat utile și funcționale, așa cum este cazul subiectului de azi: apeluri video de grup pe FaceTime. Numele e destul de grăitor: poți realiza apeluri video cu până la 32 de utilizatori prin intermediul aplicației FaceTime. Sincer, până să încercăm această funcție, am fost puțin îngrijorați întrebându-ne dacă platforma va fi vizibilă sau nu în cazul celorlalți participanți, dar Apple a pus din nou toate lucrurile la punct.

Există două căi diferite prin care poți începe un apel video de grup pe FaceTime:

  • Cea mai simplă cale e să deschizi aplicația FaceTime.
  • Atinge semnul Plus (+) prezent în colțul din dreapta-sus.
  • Adaugă unul câte unul contactele persoanelor cu care vrei să pornești apelul de grup.
  • După asta, tot ce îți rămâne de făcut e să selectezi butonul verde pentru Audio sau Video de la baza ecranului.

Acum, hai să vedem care ar fi alternativa la această primă metodă, în cazul în care ai deja o conversație de grup în iMessage cu participanții pe care ai dori să-i apelezi:

  • Deschide conversația.
  • Selectează secțiunea cu numele de contact și fotografiile din partea de sus a ecranului. Alege dacă vrei să începi un apel Audio sau un apel Video prin FaceTime.
  • Apoi, participanții vor primi un mesaj care-i înștiințează că a început un apel video pe FaceTime, alături de un buton „Join”, ce le permite să se alăture conversației.

Sursa: CNET

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.