imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Cum să personalizezi screensaver-ul pe Apple TV


Grație unei fantastice funcții de pe Apple TV, poți personaliza conținutul screensaver-ului. Hai să vedem cum se poate activa această minunată setare.

Cutiuța de divertisment a celor de la Apple oferă o mulțime de posibilități. Noi suntem fani declarați ai animațiilor preinstalate pe tvOS pentru screensaver. Desigur, poți configura ca screensaver și conținut personalizat, cum ar fi de exemplu propriul album de fotografii. Iată ce pași trebuie să urmezi:

  1. Accesează Settings
  2. Selectează meniul General
  3. Apoi, alege submeniul Screensaver

În acest meniu, poți alege dintre câteva alternative. Poți opta pentru fotografii proprii sau pentru cele preinstalate. Poți alege chiar și conținut din Home Sharing sau din albumele personale. Pasul următor presupune personalizarea preferințelor legate de activarea acestui screensaver, și poți chiar alege opțiunea ca acesta să se activeze în momentul în care asculți muzică sau podcast-uri.

ipad6
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.