imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cum să partajezi în siguranță parolele folosind AirDrop


iOS 12 are multe inovații utile. Una dintre acestea este funcția care permite gestionarea parolelor mai elaborate. Grație unei funcții poți partaja parolele cele mai complicate cu alții într-un mod cu adevărat sigur și rapid. Hai să-ți arătăm cum poți realiza acest lucru.

Luni, Apple a prezentat cele mai recente sisteme, printre acestea, iOS 12. Cu toate acestea, am scris deja despre principalele inovații și în ziua următoare am prezentat chiar și detaliile care nu au fost menționate pe scenă. În mod evident, principalele atracții ale săptămânii viitoare vor fi iOS 12 și MacOS Mojave, dar, de data aceasta, vom prezenta una dintre cele mai tari funcții ale iOS 12.

Majoritatea utilizatorilor sunt destul de ambivalenți față de parole. În 2018, toată lumea probabil s-a prins că securitatea este extrem de importantă și pun pariu că toată lumea știe că utilizarea parolelor complicate este recomandată. În același timp, confortul și obiceiurile sunt mai importante, astfel încât parole precum bunny123456 sunt utilizate în mod obișnuit în bănci, precum și în conturile de e-mail, iar cea mai neinspirată idee este să-ți scrii parola pe desktop într-un fișier text simplu pentru a nu o uita.

Ei bine, nu este cea mai bună soluție. Din fericire, există mai multe aplicații de gestionare a parolelor, iar companiile încearcă să convingă oamenii că își pot desfășura viața online în mod sigur, fără bătăi de cap. Desigur, Apple este unul dintre ei.

Este o problemă obișnuită ca parolele să fie dificil de partajat. iOS 12 oferă o soluție simplă, dar excelentă. Acum poți partaja parole prin intermediul AirDrop datorită acestei funcții. Tot ce trebuie să faci este:

  • să accesezi meniul Settings, Accounts&Passwords
  • să intri apoi în meniul App and Website Passwords
  • să te identifici
  • să alegi intrarea preferată
  • să apeși pe câmpul Password și apoi butonul Share
  • restul funcționează în modul “AirDrop” obișnuit

Această funcție nouă va putea fi accesată doar de pe acele dispozitive care folosesc iOS 12 sau macOS.

Sursa: MacRumors

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.