imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cum să ieși dintr-un grup de iMessage pe iOS


În general, e destul de important să ai o viață socială, dar uneori poate fi prea mult. Permite-ne să-ți arătăm ce să faci dacă te-ai plictisit să citești conversațiile pe care prietenii/rudele/colegii le poartă între ei pe iMessage.

Posibilitățile conversațiilor de grup pe care le oferă iMessage și FaceTime (odată cu apariția iOS 12, putem crea conversații de grup și pe FaceTime) se pot dovedi extrem de utile atât la serviciu, cât și în viața privată. Cu toate astea, se poate întâmpla ca, dintr-un motiv sau altul, să vrei să părăsești un anumit grup de conversație pentru că, de exemplu, conținutul distribuit pe acesta nu mai este relevant pentru tine.

Dacă încerci să ștergi pur și simplu conversația, nu va funcționa, pentru că vei rămâne în continuare „înscris” în acel canal de chat, iar dacă se trimit mesaje noi, le vei primi în continuare. Din fericire, poți părăsi cu ușurință conversația într-o manieră „oficială”, trebuie doar să găsești de unde și cum să faci asta corect:

  • Deschide aplicația Messages.
  • Alege conversația.
  • În caz că utilizezi iOS 11 sau o versiune mai veche, selectează iconița „i” (informații) din colțul dreapta-sus al ecranului.
  • În caz că utilizezi iOS 12 selectează avatarurile participanților din partea de sus pentru a afișa mai multe detalii, apoi selectează info.
  • Dă scroll și selectează opțiunea „Leave this Conversation”, care e scrisă cu roșu.

Asta-I tot. De acum înainte, nu vei mai primi niciun mesaj din acest grup.

Notă: Dintr-un motiv care ne scapă, poți părăsi o conversație de grup doar dacă aceasta conține cel puțin 4 persoane.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.