imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cum să dezactivezi parola de la Apple Watch


Parolele pot fi bune și utile, iar în unele cazuri chiar foarte importante. Totuși, uneori ajung să fie mai degrabă problematice decât ajutătoare – așa este și cazul parolei Apple Watch: iată cum o poți dezactiva.

Probabil nu trebuie să îți explicăm de ce ai nevoie de o parolă la iPhone. Practic el este un dispozitiv pe care îl poți lăsa cu ușurință pe birou la serviciu, poți uita de el într-o cafenea sau îți poate fi furat. În asemenea momente, protejarea datelor noastre devine foarte importantă, așa că tastarea repetitivă a parolei tale se poate dovedi necesară. Nu mai menționăm că, datorită Touch ID, acest proces este redus la doar câteva secunde până când amprenta îți este scanată.

Pe de altă parte, Apple Watch se află în cele mai multe cazuri pe încheietura utilizatorului de dimineață până la ora de culcare (în unele cazuri și după ea). Nu trebuie să-ți faci griji că-l vei lăsa undeva sau că cineva îl va accesa fără să te întrebe înainte, cu excepția cazului în care încheietura ta se află în mâinile lui. În acel caz, securitatea datelor tale este probabil cea mai mică dintre grijile tale.

Deși îl poți seta ca singura dată când ar trebui să tastezi parola să fie când nu ai ceasul pe încheietură (sau când îl pui prima dată), chiar și asta ar putea fi deranjant în cele mai multe situații. În orice caz, poți să dezactivezi parola ta de tot dacă crezi că este nevoie. Pentru a face asta, trebuie să parcurgi următorii pași:

Pe iPhone

● Deschide aplicația Settings.
● Caută meniul pentru Passcode.
● Apasă pe opțiunea de a dezactiva parola.

Pe Apple Watch

● Deschide aplicația Watch.
● Du-te în jos până la meniul Passcode din fereastra My Watch.
● Apasă pe opțiunea de a dezactiva parola.

Asta este toată magia necesară.

iPadPro
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.