imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Cum să ajungi direct la fotografiile realizate recent


iOS, sistemul de operare Apple, are multe elemente ascunse care-ți permit să navighezi pe telefonul tău iPhone cu viteza luminii. Iată o funcție folositoare care-ți permite să ajungi direct la fotografiile realizate recent fără să fii nevoit să dai cu degetul pe ecran printre ele pentru a ajunge la capătul feed-ului.

Îți sună cunoscut momentul acela când fotografiile tale ating un număr imens? Administrarea lor nu e ușoară. Ți-am arătat mai demult, într-un articol anterior cum să selectezi mai multe fotografii deodată din Photos. Acum e timpul să îți arătăm cum să ajungi la finalul albumului de la începutul lui.

Probabil ai observat deja că dacă atingi ușor cu degetul în partea de sus, în diverse aplicații, iOS te duce fix în partea de sus. Funcționează la fel și în Safari, dar și în Photos. Dar în cea din urmă, trebuie să treci cu degetul prin grămada de fotografii pentru a ajunge la cele recente din partea de jos. Dar mulțumită unui gest, poți salva din timp și din mișcări.

Indiferent că folosești Photos sau tab-ul Albums, atinge cu degetul de două ori pe pictogramă, iar iPhone te va duce către capătul feed-ului tău, iar dacă apeși o dată în partea de sus te va trimite la început.

MBP13
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.