imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cum să activezi tastatura pentru o singură mână în iOS 11 pentru o utilizare mai confortabilă


Cercetătorii britanici au dovedit faptul că deși ecranele de smartphone devin din ce în ce mai mari, omenirea nu poate ține pasul. Pentru a păstra simbioza, software-ul smartphone-urilor s-a adaptat vitezei de evoluție a utilizatorilor.

Lăsând glumele la o parte, a fost ușor să tastezi cu o mână feminină pe o tastatură a unui iPhone de 3.5” sau 4”. Dar acest lucru a devenit din ce în ce mai greu odată cu introducerea seriei Plus, cu ecrane care ating 4,7” și 5,5”. Din fericire, iOS 11 vine cu un truc care te ajută ca o tastatură pentru o singură mână să fie afișată pentru ca tu să tastezi confortabil dacă ai doar o singură mână liberă.

Creațiile noastre ne-au depășit.

E un fel de magie

Nu există nimic mai simplu:
● Având tastatura pe ecran, apasă pe iconița cu globul care apare în mod standard în partea stângă a butonului spațiu.
● În meniul apărut poți alege între 3 tipuri de afișare; condensat spre stânga (stânga), normal (mijloc) și condensat spre dreapta (dreapta). Alege opțiunea care se potrivește cel mai bine mâinilor tale.
● Se întâmplă magia: tastele virtuale se mișcă spre partea aleasă de tine și îți oferă un mod mai confortabil de a tasta.
● Dacă vrei ca magia să se termine, apasă pe săgeata din partea opusă a tastaturii pentru a reveni la modul normal.

Nota bene: Până nu schimbi înapoi la modul normal, tastatura ta ține minte setările chiar dacă folosești alte aplicații.

sursa: Business Insider

AW
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.