imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Cum să activezi Power Saving Mode pentru aplicația Workouts pe Apple Watch


Ți s-a întâmplat vreodată să rămâi fără baterie în urma unei sesiuni de antrenament? Fii fără griji, nu e nevoie să renunți la turele de alergare!

E de la sine înțeles că aplicația Workouts de pe Apple Watch consumă foarte multă baterie, pentru că utilizează constant senzorii de monitorizare cardiac și GPS-ul (în caz că ai un Watch cu GPS integrat). Nu e absolut nicio problemă cu asta dacă nu ești amenințat de pericolul de a nu-ți putea efectua programul de antrenament asistat de Apple Watch datorită acestui aspect.

Din fericire, poți activa destul de simplu așa-numitul power saving mode, mulțumită căruia Apple Watch măsoară caloriile arse cu un consum redus de energie. Chiar dacă se poate întâmpla ca datele astfel obținute să nu fie atât de precise, și luând în calcul că va trebui să renunți la monitorizarea ritmului cardiac și la GPS, tot nu pare să fie un compromis atât de mare, nu?

  • Deschide aplicația Watch.
  • Găsește Workout.
  • Activeză „Power Saving Mode”.

Notă: Dispozitivele de monitorizare a sistemului cardiac activate prin Bluetooth nu vor fi afectate.

Sursa: 9to5Mac

Black Friday iPad
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.